Sorkun'da parke taşı döşeme çalışmaları

ANKARA (AA) - Güdül Belediyesince Sorkun Mahallesi'nde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.Belediyeden yapılan açıklamada, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Sorkun Mahallesi'nde kilitli parke taşı döşeme...

23 Kasım 2020 Pazartesi 19:34
Sorkun'da parke taşı döşeme çalışmaları

ANKARA (AA) - Güdül Belediyesince Sorkun Mahallesi'nde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Sorkun Mahallesi'nde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ettiği belirtilerek, Sancakcı Sokak ile diğer sokaklarda da çalışmaların kısa süre içinde tamamlanmasının planlandığı ifade edildi.

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, belediye olarak mahallelerde meydan düzenlemesiyle birlikte parke taşı döşeme çalışmalarına devam ettiklerini kaydederek, "Güdül ilçesinin tüm köylerini başkent Ankara'ya yakışır köyler ya da mahalleler yapmaya çalışıyoruz. Tüm mahallelere çocuk parkları kurduk ve çok sayıda köyün meydan düzenlemesini tamamladık." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.