Türkiye'de en çok muhtarlık Başkent Ankara'da

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılcahamam’da düzenlenen ‘Muhtarlar Eğitim Semineri ve İstişare Toplantısı’nda Ankara’nın 15 ilçesinde görev yapan 217 muhtarla bir araya geldi.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 12:20
Türkiye'de en çok muhtarlık Başkent Ankara'da

Türkiye’de en çok muhtarlığın Ankara’da olduğu bilgisini veren Gökçek, “Ankara’da bin 317 muhtarlık var” dedi. Gökçek, muhtarlara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapılması planlanan hizmetleri özetledi, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında yaşanan olayları sinevizyon eşliğinde anlattı. Gökçek özetle şu bilgileri aktardı:

GELİR DEĞİŞMEDİ GİDER ARTTI

“Türkiye’de en çok muhtarlığın Ankara’da olduğunu biliyor musunuz? Ankara’da bin 317 muhtarlık var. Bu kadar mahalle başka hiçbir ilde yok. Dolayısıyla çok büyük bir kitleye hizmet ediyoruz. İl Özel İdarelerin kapanmasıyla Büyükşehir Belediyesi maddi zorluklar yaşadı, Büyükşehir Belediyesi’ne bir kuruş para gelmedi. Gelir değişmedi ama gider arttı. Bu zorluklar içerisinde bile tüm mahallelere hizmet götürdük. Ankara’nın çevre ilçeleri hizmete susamış şekilde. Biz üç sene içerisinde eski parayla 2 buçuk katrilyon yatırım yaptık.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.