Ankara Üniversitesi 100 personel alacak

Ankara Üniversitesi 100 kadrolu personel alacak. Personel alımı KPSS puanlarına göre yapılacak.

09 Haziran 2017 Cuma 16:21
Ankara Üniversitesi 100 personel alacak

Ankara Üniversitesi tarafından geçtiğimiz hafta hazırlanan ve yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma 100 adet personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Ankara Üniversitesi'nin yayımladığı yazılı açıklamada alıma dair tüm ayrıntılar da adayların erişimine açılmış, tüm merak edilenler cevaplanmıştı. 

HANGİ POZİSYONA KAÇ KADRO AYRILDI?
Ankara Üniversitesi alımlarında hemşire unvanı için 93, Tıbbi Görüntüleme Teknikeri için 6, Diyatisyen için 1 kadro ayrıldı. 

GEREKLİ ŞARTLAR
Ankara Üniversitesi, personel adaylarında genel ve özel şartlar arıyor. Her pozisyon için ayrı genel ve özel şartlar belirlendi. Adayların bu ayrıntıları iyi inceleyip, şartlara tamamen uyarak başvurularını tamamlaması gerekiyor. 

Ankara Üniversitesi alımları kpss puanları değerlendirilerek ve a KPSS puan sıralaması esas alınarak yapılacak. 

BAŞVURULAR
Ankara Üniversitesi PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLAR  istenilen belgeleri tamamlayarak Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı, Sözleşmeli Personel Şubesi Tandoğan / ANKARA adresine şahsen teslim edecek. 

Son Güncelleme: 09.06.2017 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.