TRT Kent Radyo Ankara'nın Müdavimi Oldum

Yaklaşık 30 yıldır Başkent trafiğinde direksiyon sallayan Hürriyet Taksi Durağı şoförlerinden Hasan Ayaz,  gün boyu TRT Kent Radyo Ankara canlı yayınlarını dinlediğini söyledi.

13 Nisan 2017 Perşembe 15:41
TRT Kent Radyo Ankara'nın Müdavimi Oldum

Ayaz, şu ifadeleri kullandı " Trafiğin içinde uzun saatler boyunca kalıyorum. Bu süre zarfında hem müşterim varken hem de trafiğin içinde yalnız başıma dolaşırken  TRT Kent Radyo Ankara 105.6 frekansından yapılan yayınları dinliyorum. Sabah güne başlar başlamaz kent radyodan hem anlık trafik durumunu öğreniyorum hem de Ankara'yı ve Türkiye'yi ilgilendiren haberleri takip ediyorum. Trafiğin içinde yol alırken aldığımız anlık yol durumu bilgileri sayesinde kendimize yeni güzergahlar da çiziyoruz...

Bütün samimiyetimle belirtiyorum tam anlamıyla TRT Kent Radyo Ankara'nın müdavimi oldum. Öyle ki bazen eve gittiğim de dahi radyoyu açıyor ne var ne yok diye bakıyorum. Şehrimize çok faydalı hizmetler veren bir radyo kanalı.  TRT ailesine verdiği bu hizmetten dolayı teşekkürlerimi ifade ediyorum. Bütün arkadaşlarıma, taksici esnafını TRT Kent Radyo Ankara kanalını dinlemeye davet ediyorum. Bunun yanında sabah ve akşam saatlerinde durağımıza yaptığınız ziyaretler ve sorunlarımızı dile getirme konusunda sunduğunuz katkı nedeniyle bir kez daha TRT ailesine şükranlarımı sunuyorum."

Son Güncelleme: 14.04.2017 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.