2019 yerel seçim sonuçları

- Yozgat Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'li Celal Köse'nin kazanmasının ardından partililer araçlarıyla konvoy oluşturdu, kutlama yaptı

01 Nisan 2019 Pazartesi 00:18
2019 yerel seçim sonuçları

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'li Celal Köse'nin kazanmasının ardından kentte kutlama yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan partililer, AK Parti'nin seçim müziği eşliğinde "Recep Tayyip Erdoğan" ve "Celal Köse" şeklinde slogan attı. Bazı vatandaşlar ise araçlarıyla konvoy oluşturarak şehir turu attı.

Seçim otobüsü üzerinden konuşan Köse, vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Bir kez daha Cumhurbaşkanımızın emanetine sahip çıktınız, 5 yıl boyunca Cumhurbaşkanımıza ve sizlere layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Bizlere gönül veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ve AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun da teşekkür konuşması yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiYozgatCelal Köse
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.