AK Parti Sözcüsü Çelik'ten "TÜGVA'ya geçmiş olsun" mesajı

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gaziosmanpaşa Temsilciliği'ne sabah saatlerinde yapılan bombalı saldırıyı lanetlediklerini bildirdi. Çelik, Twitter hesabı...

21 Nisan 2022 Perşembe 14:24
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gaziosmanpaşa Temsilciliği'ne sabah saatlerinde yapılan bombalı saldırıyı lanetlediklerini bildirdi.

Çelik, Twitter hesabı üzerinden İstanbul'daki TÜGVA şubesi önünde meydana gelen patlamaya ilişkin yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Türkiye Gençlik Vakfı Gaziosmanpaşa Temsilciliği'ne sabah saatlerinde yapılan bombalı saldırıyı lanetliyoruz. TÜGVA'ya geçmiş olsun. Her türlü saldırı ve provokasyonla mücadele devam edecek."

Anahtar Kelimeler:
TÜGVA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.