"Bunlar Aldıkları Borçları Milli Gelir Yazıyorlar"

Ankaradanhaber seçimin nabzını milletvekilleri adayları ile tutmaya devam ediyor. Saadet Partisi Ankara 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Tanju Güvendiren haber sitemizin konuğu oldu ve önemli açıklamalarda bulundu.

13 Haziran 2018 Çarşamba 10:14
"Bunlar Aldıkları Borçları Milli Gelir Yazıyorlar"

Saadet Partisi Ankara 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Tanju Güvendiren ankaradanhaber'e dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Güvendiren Millet ittifakında HDP'nin doğrudan müttefik olduğu iddilarına şöyle cevap verdi:

" Esasında gerçekle uzaktan yakından uzaktan alakası olmayan bir iddiadır. Oslo görüşmelerini Saadet Partisi yapmadı, Diyarbakır’da miting de sırrı Süreyya Beye bildirisini biz okutmadık. Açılım yapacağım demedik.

Bunca sabıkası olan bir partinin böyle bir iddiada bulunması hayret verici. Çamur at izi kalsın mantığı .

Bunların asıl amaçları yükselen yıldız Saadet Partisi, Genel Başkanımız Temel beydir. Bunlar bundan korkuyor. Deli saçması beyanlardır".

Seçim öncesi Kandil'e operasyon yapılmasını da değerlendiren Güvendiren şöyle konuştu: 

"Seçime giden bir siyasi iktidarın böyle bir operasyona gitmesi akıl dışıdır bana göre. Zayiatın artmasının muhtemelen olan bir durumdur.

Buradaki amaç ekonomik kriz hat safhada halk geçim derdinde işsizlik hat safhada bunu örtme gayretinde olan siyasi iktidar sahipleri cambaza bak diyorlar.

Kuzey Irak’a operasyon 1997 yılında olmuştu bunun adı da çelik harekatıydı. 25-30 bin arasında asker girmiştir. Şimdi Türkiye sınırları içerisinde bir yerde bir fotoğraf çekecekler yayınlayacaklar kandile girdik diyecekler.

Çelik harekatında 100 e yakın tabur kullanıldı ve 20 KM girdi. Şimdi özel kuvvetler girmiştir deniyor özel kuvvetlerin gücü ne kadar kandile 90 km girebilmeniz için kadroları yüzde yüz olan kolordu gerekir.

Kandil dağına İran olmadan bir operasyon yapamazsanız. Bu bölgeyi kapatmazsanız. Bunların amaçları halkın aklını ve zihnini iğfal etmektir. Bu kadar zor durumdalar."

Saadet Partisi Ankara Milletvekili adayı Güvendiren sözlerine şöyle devam etti:

Halktan olumlu tepkiler alıyoruz. İnsanlar zor durumda.. İşsizlik hat safhada. 5 milyondan fazla işsiz var.

Halk bize teveccüh gösterirse ilk yapacağımız iş bu hukuk sistemini değiştirmek. Yargıyı bağımsız hale gelmedikçe hiçbir ülke idare edilemez.

Tayyip bey yapılan ve yapılmayan her şeyden sorumludur. Bu ülkedeki hukuk ihlalleri dünyanın hiçbir yerinde yok yolsuzluk o kadar hat boyuttaki. Devletin kayıtlı tarihlerinde böyle bir yolsuzluğun olduğunu göremezsiniz.

Temel bey halktan yardım istiyor bize destek verin bu elimizde kalan son fabrikaları kurtaralım diyor. Bizim iktidarımızda maden ocaklarında işçiler ölmeyecek

Türkiye Cumhuriyeti’nin son şansı bu seçim" dedi.

Rahmetli Erbakan hoca'nın "Bunlar aldıkları borçları milli gelir olarak yazıyorlar sonra nüfusa bölüyor adam başı 10 bin dolar milli gelir diyorlar"ifadelerini hatırlattı.

Güvendiren sözlerine şöyle devam etti:

Terörist öldüğü zaman ailesi ve kürtler tepki göstermiyor , bu nasılsa ölmeye programlanmış bunun bir amacı var var diyorlar. Ama öbür taraftan eline silah verilmiş bir sempetizan öldüğü zaman ailesi tepki gösteriyor. Burda yaptıkları iş Türkleri kürtleri düşman etmek. 

Ordular yendikleri zaman zafer kazanır, terör örgütleri yenilmedikleri zaman zafer kazanır. Ben soruyorum bu zaferi kim kazandı? 

Son Güncelleme: 14.06.2018 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.