Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Niğde'de ziyaretlerde bulundu

NİĞDE (AA) - Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Niğde'de Valiliği, Belediye Başkanlığını, AK Parti ve MHP il başkanlıklarını ziyaret etti.Çeşitli programlar için kente gelen Kirişçi, ilk olarak Niğde Valiliğini ziyaret ederek,...

24 Nisan 2022 Pazar 16:50
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Niğde'de ziyaretlerde bulundu

NİĞDE (AA) - Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Niğde'de Valiliği, Belediye Başkanlığını, AK Parti ve MHP il başkanlıklarını ziyaret etti.

Çeşitli programlar için kente gelen Kirişçi, ilk olarak Niğde Valiliğini ziyaret ederek, şeref defterini imzaladı. Kirişçi, ziyarette Vali Yılmaz Şimşek ile bir süre görüştü.

Kirişçi daha sonra Belediye Başkanı Emrah Özdemir'i makamında ziyaret ederek, kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Kirişçi'ye İl Başkanı Ömer Kılıç çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bakan Kirişçi, daha sonra MHP İl Başkanı Cumali İnce'ye ziyarette bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.