Yaşar Yıldırım ankaradanhaber’de…

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 3. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Yıldırım seçimin nabzını ankaradanhaber’e anlattı. Yıldırım “Cumhur İttifakı cumhur iktidara dönecektir” dedi.

19 Haziran 2018 Salı 13:57
Yaşar Yıldırım ankaradanhaber’de…

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 3. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Yıldırım ankaradanhaber Genel Yayın Yönetmeni Olcay Eşgi’nin sorularını yanıtladı. Yıldırım “ Meydanlarda halkın yoğun bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. Önemli olan bu tür ittifaklarda bir sinerjinin ortaya çıkmasıdır. Cumhur ittifakı ciddi bir sinerji ortaya çıkarmıştır. Milliyetçi muhafazakar Türkiye’deki sağ kesim dediğimiz yüzde 65lik o dilimle ciddi şekilde bir sinerji ortaya çıktı vatandaş memnun. Bunun devam etmesi yönünde de baskı uyguluyorlar, devam etsin diyorlar”dedi.

Yıldırım sözlerine şöye devam etti: “ Dün biz sanayi bölgesinden otobüslerle Şentepe Yenimahalle Demetevler’i  gezdik. Vatandaşlar yollara döküldü, esnaf işini bıraktı yollara döküldü. Ciddi şekilde bir teveccüh var gittiğimiz her yerde.

Biz İttifakın ruhuna halel getirecek bir şey yapmıyoruz. Gittiğimiz her yerde biz cumhur ittifakına destek istiyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır ona destek istiyoruz.

Bizim gördüğümüz çok iyi bir sonuç alınacak ve cumhur ittifakı cumhur iktidarına dönecektir”.

Milliyetçi Hareket Partisinin 23 Haziran  Cumartesi Günü Tandoğan’da saat 13 de mitingi olduğunu hatırlatan Yıldırım; “ Bütün Ankaralıları ve civar illerdeki hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.