16 Yaş Altı Hentbol Kadın Milli Takımı, Akdeniz Konfederasyonu Şampiyonası'na katılacak

ANKARA (AA) - Hentbol 16 Yaş Altı Kadın Milli Takımı, Karadağ'da yarın başlayacak Akdeniz Konfederasyonu Şampiyonası'nda mücadele edecek.Türkiye Hentbol Federasyonundan (THF) yapılan açıklamaya göre, ilk grup hazırlık kampı 14-16...

17 Nisan 2022 Pazar 15:21
16 Yaş Altı Hentbol Kadın Milli Takımı, Akdeniz Konfederasyonu Şampiyonası'na katılacak

ANKARA (AA) - Hentbol 16 Yaş Altı Kadın Milli Takımı, Karadağ'da yarın başlayacak Akdeniz Konfederasyonu Şampiyonası'nda mücadele edecek.

Türkiye Hentbol Federasyonundan (THF) yapılan açıklamaya göre, ilk grup hazırlık kampı 14-16 Mart tarihlerinde, ikinci grup hazırlık kampını ise 21-23 Mart tarihlerinde THF Kamp Eğitim Merkezi'nde yapan genç milliler, Karadağ'daki turnuva için bu ülkeye gitti.

Karadağ'da 16 Yaş Altı Kadın Milli Takımı, ev sahibi ülke Karadağ, İspanya, Mısır, Hırvatistan, Yunanistan, Romanya ve İtalya ile karşılaşacak.

Şampiyona 24 Nisan'da sona erecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.