A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası yolunda TV+ ekranlarında

- Kritik maçlara çıkacak A Milliler, ilk olarak 24 Mart’ta Portekiz’le karşılaşacak

09 Mart 2022 Çarşamba 14:01
A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası yolunda TV+ ekranlarında

İSTANBUL (AA) - Türkiye A Milli Erkek Futbol Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off turu maçlarının heyecanı TV+’ta yaşanacak.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin sevilen televizyon platformu TV+, spor şöleni sunmaya devam ediyor.

Kritik maçlara çıkacak A Milliler, ilk olarak 24 Mart’ta Portekiz’le karşılaşacak.

Rakibini elemesi halinde milliler 29 Mart’ta İtalya-Kuzey Makedonya galibiyle Dünya Kupası bileti almak için mücadele edecek. Tüm maçlar naklen TV+’tan yayınlanacak.

Mart ayı boyunca hem İngiltere Premier League’de hem de İtalya Serie A’da tüm maçlar, TV+ ekranlarında futbol severlerle buluşacak.

Premier League’de şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool ile zirve yarışından kopmak istemeyen Arsenal’in sahasında oynayacağı maç, 16 Mart’ta TV+’tan naklen yayınlanacak.

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda 2022 heyecanı da Mart ayında TV+’ta başlayacak. Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonlarından biri olarak değerlendirilen F1’in açılış yarışı olan Bahreyn GP’si 20 Mart’ta, ikinci yarış olan Suudi Arabistan GP’si ise 27 Mart’ta naklen TV+’ta yayınlanacak.

Anahtar Kelimeler:
TvTurkcell
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.