Ankaragücü, Adana Demirspor Karşısında

Spor Toto TFF 1. Lig mücadelesinde Ankaragücü ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecekler. İşte maçın tüm detayları...

07 Mayıs 2018 Pazartesi 10:29
Ankaragücü, Adana Demirspor Karşısında

Ankaragücü ile Adana Demirspor, 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü karşılaşacaklar. Maçın başlama saati 19:00.

Karşılaşmayı hakem Süleyman Abay yönetecek.

Ankaragücü camiası bu maçın ardından kupasını alacak ve sabaha kadar başkentte kutlamalar yapılacak. Kutlamalarda Ankaragücü'ne gönül vermiş ünlü sanatçı Koray Avcı sahne alacak. KorayAvcı birbirinden güzel şarkılarıyla şampiyonluk coşkusuna ortak olacak.

MÜLTECİ ÇOCUKLARDAN ŞAMPİYONLARA ZİYARET

Avrupa Birliği’nin finansal desteği ve UNICEF’in ortaklığıyla Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği (SGDD) tarafından yürütülen proje kapsamında mülteci çocuklar, Ankaragücü'nün Beştepe Tesisleri’nde futbolcular ile buluştu.

Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği’nin Altındağ Al Farah (Mutluluk) Çocuk ve Aile Merkezi’ndeki 12 çocuk, şampiyon olarak Süper Lig’e çıkan futbolcular ve teknik ekip ile bir araya geldi. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanın öncesinde gerçekleşen buluşmaya katılan ve sarı-lacivertli atkılar takan çocuklar, antrenman sahasının girişinde tek tek futbolcular ile tokalaşarak şampiyonluktan dolayı tebrik etti.

Teknik Direktör İsmail Kartal’a çiçek takdim eden mülteci çocuklar, takıma baklava

ikram ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
ANKARAGÜCÜAdanademirspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.