Ankaragücü'nden Gökçek Yönetimi Dönemi Hakkında Flaş Açıklama

Ankaragücü kulübünün resmi internet sitesinden Ahmet Gökçek ile ilgili açıklama yayınlandı.

29 Mayıs 2018 Salı 14:35
Ankaragücü'nden Gökçek Yönetimi Dönemi Hakkında Flaş Açıklama

nkaragücü kulübünün resmi internet sitesinden Ahmet Gökçek ile ilgili açıklama yayınlandı.

Süper Lig'e bu sezon yükselen ligin yeni takımlarından Ankaragücü'nün resmi internet sitesinde Ahmet Gökçek ile ilgili bir açıklama yayınlandı. ''Ahmet Gökçek’in yönetiminde yer alanların kulübümüzden alacakları olduğu iddiası ile başlattıkları icra takibine bir yenisi daha eklendi'' ifadelerinin kullanıldığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

''Mahkeme kararı ile kulüp başkanlığı yok hükmünde sayılan Ahmet Gökçek’in yönetiminde yer alanların kulübümüzden alacakları olduğu iddiası ile başlattıkları icra takibine bir yenisi daha eklendi.

Yok hükmünde sayılan Ahmet Gökçek’in başkanlığı döneminde yönetim kurulu üyeliği yapan ve o dönem kulübün mali saymanı olan Ayhan Bedirhan Atalay kulübümüzden alacağı bulunduğu iddiası ile 21.333.015,65.-TL’yi icra yolu ile talep etmiştir.

Aynı Ayhan Bedirhan Atalay savcılığa verdiği ifadesinde kulübe 4.000.000 TL verdiğini ve bunu da hibe olarak verdiğini ifade etmiş ise de şimdi 21.333.015,65.-TL verdiğini ve borç olarak verdiğini iddia ederek, kulübümüzden talepte bulunmaktadır.

Bu talebe karşı yasal yollara başvurular kulübümüz tarafından yapılacak olup saygı ile kamuoyuna duyurulur''

Anahtar Kelimeler:
ANKARAGÜCÜAhmet Gökçek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.