Avni Yıldırım ve Yusuf Kangül, ilk kez verilecek WBC Türkiye Süper Orta Sıklet Şampiyonluğu için ringe çıkacaklar

ANKARA (AA) - Dünya Boks Konseyinin (WBC) tarafından Türkiye'de ilk kez düzenlenen Süper Orta Sıklet Şampiyonluğu için Avni Yıldırım ve Yusuf Kangül, yarın karşı karşıya gelecek. Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, profesyonel...

13 Mayıs 2022 Cuma 16:34
Avni Yıldırım ve Yusuf Kangül, ilk kez verilecek WBC Türkiye Süper Orta Sıklet Şampiyonluğu için ringe çıkacaklar

ANKARA (AA) - Dünya Boks Konseyinin (WBC) tarafından Türkiye'de ilk kez düzenlenen Süper Orta Sıklet Şampiyonluğu için Avni Yıldırım ve Yusuf Kangül, yarın karşı karşıya gelecek.

Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, profesyonel Türk boksunun zirvesindeki isimlerden Avni Yıldırım ile Almanya doğumlu genç boksör Yusuf Kangül, Türk boks tarihinde ilk kez verilecek WBC Asya ve WBC Türkiye Süper Orta Sıklet kemeri için yarın İstanbul Akatlar'da maça çıkacak.

İkili en son geçen yıl kasım ayında karşı karşıya gelmiş ve o maçı Avni Yıldırım kazanmıştı. Yarın saat 18.30'da başlayacak karşılaşma S Sport'tan canlı yayınlanacak.

WBC Asya ve WBC Türkiye şampiyonlukları için ayrıca Türk boksör Berkay Varol da Bosna Hersekli boksör Nikola Mrda ile diğer bir Türk boksör Bayram Malka da Bosna Hersekli boksör Slavisa Simeunovic ile maça çıkacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.