Basketbol THY Avrupa Ligi'nde haftanın MVP'si Okobo

ANKARA (AA) - Fransa temsilcisi LDLC ASVEL'de forma giyen Elie Okobo, THY Avrupa Ligi'nde haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, maçta 37 verimlilik puanına ulaşan Fransız...

30 Ekim 2021 Cumartesi 14:39
Basketbol THY Avrupa Ligi'nde haftanın MVP'si Okobo

ANKARA (AA) - Fransa temsilcisi LDLC ASVEL'de forma giyen Elie Okobo, THY Avrupa Ligi'nde haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, maçta 37 verimlilik puanına ulaşan Fransız basketbolcu, ligde 7. haftanın MVP'si unvanının sahibi oldu.

Okobo, deplasmanda Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'u 84-70 yendikleri karşılaşmada 35 sayı, 4 ribaunt, ikişer asist ve top çalmayla oynayarak galibiyette başrolü oynamıştı. 24 yaşındaki basketbolcu, LDLC ASVEL formasıyla kariyerinin en skorer performansına bu maçta ulaşmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.