Büyükkılıç, Kayserispor'a kupa finalinde başarı diledi

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Sivasspor ile karşılaşacak Yukatel Kayserispor'a başarı dileyerek, kupanın ikinci kez Kayseri'ye geleceğine sonuna kadar inandıklarını...

25 Mayıs 2022 Çarşamba 13:20
Büyükkılıç, Kayserispor'a kupa finalinde başarı diledi

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Sivasspor ile karşılaşacak Yukatel Kayserispor'a başarı dileyerek, kupanın ikinci kez Kayseri'ye geleceğine sonuna kadar inandıklarını belirtti.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, kupa finali öncesi tüm Kayseri'yi bir araya getirdiklerini ve sarı-kırmızılı takıma destek olmak amaçlı İstanbul'a ücretsiz ulaşım imkanı sunduklarını bildirdi.

Takıma inançlarının tam olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, "İki güzide Anadolu takımının finale kalması bizleri ayrıca sevindirmiştir. Gururumuz olan sarı-kırmızılı takımımızın kupayı alması için destek vermek üzere hep beraber İstanbul'da buluşacağız. İnşallah o kupa bir kez daha Kayseri'ye gelecek. Teknik heyetten, başkanımıza, futbolcularımızdan taraftarımıza kadar tüm takıma inancımız tamdır. Tek yürek olan şehrimizde Kayserispor'a destek olmanın tam zamanı." ifadelerini kullandı.

İstanbul'a gidemeyecek vatandaşlar için de Cumhuriyet Meydanı'nda dev ekran kurulacağını belirten Büyükkılıç, karşılaşmanın dostça geçeceğine inandığını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.