Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni başkanı Üneş oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Hüseyin Üneş, kulüp başkanlığına seçildi.

05 Ocak 2019 Cumartesi 21:23
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni başkanı Üneş oldu

ERZURUM (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı, Yakutiye ilçesindeki İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı.

Kulübün 390 delegesinden 305'inin katıldığı ve mevcut başkan Mevlüt Doğan'ın yeniden aday olmadığı genel kurula tek aday olarak katılan Hüseyin Üneş, 290 oyla başkanlığa getirildi. Genel kurulda 15 oy geçersiz sayıldı.

"İlk hedefimiz takımımızı Süper Lig'de hak ettiği yerlere taşımak"

Hüseyin Üneş, burada yaptığı konuşmada, el birliğiyle takıma sahip çıkarak istenilen hedeflere ulaşacaklarını belirterek, "Kısa vadede ilk hedefimiz küllerinden doğmuş takımımızı Süper Lig'de hak ettiği yerlere taşımak olacaktır. İkinci olarak ise altyapıyı hızla iyileştirip ekonomik anlamda da ayakları üzerinde duran bir takım oluşturacağız." diye konuştu.

Üneş, "Sportif anlamda her daim ilk beşin içinde kendisini bulan, Avrupa'da hem ülkemizi hem de şehrimizi temsil edecek bir Erzurumspor oluşturmak istiyoruz. Esas hedefimiz ise uzun vadede takımımızı el birliğiyle Süper Lig şampiyonluğuna taşımak olacaktır." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Yunus Hocaoğlu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.