ÇAKÜ sporcuları İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Spor Kulübü sporcuları Gizem Nur Uludağ ve Doğukan Yılmaz'ın Brezilya'da yapılacak 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edeceği bildirildi.ÇAKÜ'den...

29 Mart 2022 Salı 15:53
ÇAKÜ sporcuları İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Spor Kulübü sporcuları Gizem Nur Uludağ ve Doğukan Yılmaz'ın Brezilya'da yapılacak 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edeceği bildirildi.

ÇAKÜ'den yapılan açıklamada, sporcular Gizem Nur Uludağ ve Doğukan Yılmaz'ın 11-22 Mart 2022 tarihleri arasında Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde yapılan Milli Takım 1. seçme kampına davet edildikleri belirtildi.

Seçmeye davet edilen 4 bayan ve 4 erkek sporcu içinden yapılan seçmede ÇAKÜ'lü sporcuların 1. sporcu olarak 1-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Brezilya'da yapılacak 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandığı ifade edilen açıklamada, ÇAKÜ Öğretim Görevlisi Murat Altun'un da sporcular ile birlikte Milli Takım Antrenörü olarak olimpiyatlarda yer alacağı kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.