Depremzede çocuklar Etnospor'un dayanışma obalarında eğlendi

22 Haziran 2023 Perşembe 17:05
Depremzede çocuklar Etnospor'un dayanışma obalarında eğlendi

ANKARA (AA) - Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Dayanışma Obası'nda çocuklar karne heyecanı yaşadı.

Konfederasyondan yapılan açıklamaya göre, karnelerini alan çocuklar, obalarda kurulan etkinlik alanlarında doyasıya eğlendi.

Deprem bölgelerinde gezici olarak faaliyet gösteren Etnospor Etkinlik Tırı, çocukların karne sevincine ortak oldu. Çocuklar, mas güreşi, ok müsabakaları, okçuluk, at binme etkinliklerinin yanı sıra, tiyatrolar ve eğlenceli sahne gösterileriyle keyifli anlar yaşadı.

Anaokulu, ilkokul ve ortaokul seviyesinde binin üzerinde öğrenciyle gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklara karne hediyeleri dağıtıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.