Eskişehir Basket galibiyete hasret

- Siyah-kırmızılı takım, ligde yaptığı son 7 maçı kaybederek taraftarını üzdü

10 Mart 2018 Cumartesi 17:52
Eskişehir Basket galibiyete hasret


ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket, ligde yaptığı son 7 maçta galip gelemedi.

Ligdeki son galibiyetini 13. haftada Muratbey Uşak deplasmanında 81-68'lik skorla alan Eskişehir Basket için zorlu günler başladı.

Eskişehir temsilcisi 14. haftada konuk ettiği Beşiktaş Sompo Japan'a 87-78 mağlup oldu. Bir sonraki hafta Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda 100-89 kaybeden Eskişehir Basket, 17. haftada da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 85-71 yenildi.

Siyah-kırmızılı takım, 18. haftada sahasında Banvit'e başa baş geçen maçta 81-80 yenildi. Bir sonraki hafta ligin iddialı takımlarından Anadolu Efes ile karşılaşan Eskişehir temsilcisi salondan 89-77 mağlup ayrıldı. Eskişehir Basket, geçen hafta ağırladığı Gaziantep Basketbol'a son saniye üçlüğüyle 85-84 yenilerek mağlubiyet serisini sürdürdü.

İstanbul'da karşılaştığı Galatasaray Odeabank'a da 84-78 mağlup olan Eskişehir Basket'in galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

Siyah-kırmızılı ekip, 17 Mart Cumartesi günü sahasında Pınar Karşıyaka'yı ağırlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.