Galatasaray'dan Muslera Yerine 3 Aday!

Korona virüsü sonrası çıktığı Çaykur Rizespor deplasmanında ayağı kırılan ve uzun bir sakatlık süreci yaşayacak olan Muslera, takımını yalnız bırakacak. Uruguaylı kalecinin hem yaşadığı sakatlık hem de ilerleyen yaşı nedeniyle sarı kırmızılı takım kaleci aramaya başladı. Aslan, kale için 3 aday belirledi. İşte o isimler...

25 Haziran 2020 Perşembe 12:05
Galatasaray'dan Muslera Yerine 3 Aday!

Galatasaray Muslera yerine 3 aday belirledi!

Uruguaylı Milli eldiven Fernando Muslera, önümüzdeki 6 ay boyunca sahalardan uzak kalacak. Yani, 2020-21 sezonunun yarısına kadar oynayamayacak. Bu nedenle Aslan, Muslera tekrar sahalara dönene kadar kalesini korumak için 3 kaleciyi transferde gündemine aldı.

Galatasaray Muslera yerine 3 aday belirledi!

BETO LİSTEDE
Bu üç adaydan 1.si, 3 yıldır Türk takımı Göztepe'de forma giyen Sevilla'nın eski kalecilerinden Beto.

Beto'nun Göztepe ile konratı sezon sonunda sona eriyor ve kulübüyle sözleşme yenileme konusunda şu an için herhangi bir anlaşma sağlamadı.

Beto'ya Galatasaray ile beraber Beşiktaş da ilgi duyuyor. Ancak, son günlerde kendisine ulaşan herhangi bir kulüp yetkilisi yok.

Galatasaray Muslera yerine 3 aday belirledi!

2. TERCİH RICO
Galatasaray'ın kaleci adaylarında 2. tercihi Sergio Rico. Rico, sezon başında Paris Saint Germain'e kiralık verildi. Bonservisi Sevilla'da bulunuyor ancak kendisiyle herhangi bir gelecek düşünülmüyor. Galatasaray'ın Sevilla ile son yıllarda iyi bir transfer alışverişi söz konusu. Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando, geçtiğimiz yıl Galatasaray'dan Sevilla'ya satıldı. Öte yandan sarı kırmızılılar, iki yıl önce Sevilla'ya Carole'ü kiraladı. Galatasaray'ın ilk tercihi Sergio Rico olacak. Bu transfer her iki kulüp için de uygun gibi görünüyor. G.SARAY MASAYA OTURACAK
Sergio Rico yılda 2 milyon euro ücret talep ediyor. Sarı kırmızılılar, kısa zaman içinde oyuncunun menajerleri Miguel Alfaro ve Loren del Pino ile masaya oturacak.

Galatasaray Muslera yerine 3 aday belirledi!

3. TERCİH MUSLERA'NIN VATANDAŞI CAMPANA
Galatasaray'ın üçüncü seçeneği, Fernando Muslera'nın vatandaşı olan Martin Campana oldu. Şu ana kadar kendisiyle resmi temas kurulmadı ancak sarı kırmızılılar oyuncuyu kiralayabilir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.