Galatasaray'ın Yıldızı : ''Kahramanım Hz.Muhammed''

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Younes Belhanda, sarı-kırmızılıların aylık yayın organı Galatasaray Dergisi'ne konuştu.

30 Ağustos 2017 Çarşamba 14:11
Galatasaray'ın Yıldızı : ''Kahramanım Hz.Muhammed''

Younes Belhanda, Galatasaray Dergisi'nin 169. sayısına konuk oldu. B10 başlığıyla dergi sayfalarına taşınan Belhanda'nın verdiği röportajdan öne çıkan soru ve cevaplar dikkat çekti. 

Galatasaray Dergisine röportaj veren Balhanda'ya ''Bu hayattaki kahramanın kimdi diye sorsam ?'' ne cevap verirsin sorusuna Younes Belhanda çok güzel bir yanıt vererek Galatasaraylı camianın gönlünü kazandı.

Faslı yıldız Younes Belhanda bu soruya benim hayattaki kahramanım Hz. Muhammed (s.a.v) diye yanıt verdi.

BELHANDA GALATASARAY'A GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM DEDİ

Sarı Kırmızılı takım, Dinamo Kiev ekibinden kadrosuna dâhil ettiği Faslı oyuncu Younes Belhanda ile Türk Telekom Stadyumu'nda 4 yıllık sözleşme yaptı. İmza töreninden sonra basın mensuplarına konuşan yıldız futbolcu şunları dile getirdi: ''Sarı Kırmızılı takım, Türkiye’nin tartışılmaz en büyük futbol takımı. Galatasaray Avrupa’da başarı yakalayan tek Türk futbol takımı. Bu konularda fazla konuşmaya gerek yok. Futbol direktörümüz Cenk Ergün beni ziyaret ettiği zaman ben bu konuları zaten onunla konuşmuştum. Bana Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlardan da teklif geldi. Ancak ben Galatasaray’dan teklif gelmesini çok istedim ve bekledim. Galatasaray’da bana teklif yapınca düşünmeden kabul ettim. Böylece hayalini kurduğum takıma gelmiş oldum.'' dedi

Son Güncelleme: 30.08.2017 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.