Hentbolda kadın gözlemci kursu ve gelişim semineri tamamlandı

ANKARA (AA) - Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından kadınlara yönelik düzenlenen gözlemci ve gelişim semineri tamamlandı. Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Ankara THF Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 3 gün süren etkinliğe...

09 Ocak 2022 Pazar 16:15
Hentbolda kadın gözlemci kursu ve gelişim semineri tamamlandı

ANKARA (AA) - Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından kadınlara yönelik düzenlenen gözlemci ve gelişim semineri tamamlandı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Ankara THF Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 3 gün süren etkinliğe 44 kadın aday katıldı.

THF Yönetim Kurulu Üyesi Şirin Mine Kılıç, Genel Sekreter Gökmen Teyran ve MHK Üyesi Ayberk Dilmen'in gözlemci adaylarına seslendiği seminerlerde, Ayberk Dilmen ve Ali Şahin de eğitmen olarak yer aldı.

Seminerlerde hakem ve gözlemcilerin adaylara maçlarda yaşadıkları tecrübeleri paylaşıp bilgi verdikleri belirtildi.

Seminerin son gününde kadın adaylar Ankara'da oynanan lig maçını izleyip gözlemci raporu hazırladı. Yapılan sınavda 39 kursiyerin başarılı olduğu ve gözlemci olmaya hak kazandıkları bildirildi.






Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.