Kayserili kick boksçular Ordu'dan 34 madalya ile döndü

KAYSERİ (AA) - Ordu'da düzenlenen 2022 Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil eden sporcular 34 madalya kazandı.Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, yazılı açıklamasında 19-27 Ocak 2022 tarihleri arasında...

29 Ocak 2022 Cumartesi 11:18
Kayserili kick boksçular Ordu'dan 34 madalya ile döndü

KAYSERİ (AA) - Ordu'da düzenlenen 2022 Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil eden sporcular 34 madalya kazandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, yazılı açıklamasında 19-27 Ocak 2022 tarihleri arasında Ordu'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Kayserili sporcuların tarih yazdığını belirtti.

Şampiyonaya 75 sporcu ile katıldıklarını ve müsabakalarda 10 altın, 7 gümüş ve 17 bronz olmak üzere 34 madalya kazandıklarını aktaran Kabakcı, sporculara ve antrenörlere başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.