Keçiören Bağlum zirveyi zorluyor

23 Şubat 2024 Cuma 14:20
Keçiören Bağlum zirveyi zorluyor

Sezai Yıldırım Süper Amatör Lig B Grubu’nun iddialı takımlarından Keçiören Belediyesi Bağlumspor ligin 15. hafta maçında MTA Spor’u 5-0 farkla mağlup ederek play off hedefine bir adım daha yaklaştı. Sezai Yıldırım Süper Amatör Lig’de sezon sonuna doğru yaklaştıkça heyecan da artıyor. Bölgesel Amatör Lig hedefinde olan takımlar Play –Off grubunda yer almak için kıyasıya mücadele ediyorlar. B Grubu’nun iddialı takımlarından Keçiören Belediyesi Bağlumspor ligin 15. hafta maçında MTA Spor’u 5-0 farkla mağlup ederek play off hedefine bir adım daha yaklaştı.

MTA Spor karşısında rahat bir galibiyet elde eden Keçiören Belediyesi Bağlumspor maçın 40. dakikasında Sinan’ın golü ile 1-0 öne geçti. İlk 45 dakika bu skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısına golle başlayan K. Bağlumspor 50. dakikada Anıl’ın golü ile farkı ikiye çıkardı ve skor 2-0 oldu. Rakip kalede gol arayışlarını sürdüren ve atak bir oyun sergileyen K.Bağlumspor 68. dakikada Gökay’ın topu filelere göndermesiyle farkı üçe çıkardı. Elde ettiği skorla oyunu da kontrolünde tutan K.Bağlumspor 76. dakikada Göksel’le farkı dörde çıkardı ve maçın son dakikalarında Gökay kendisinin ikinci takımının da beşinci golünü atarak maçın da skorunu belirledi. Keçiören Bağlumspor sahadan 5-0 galip ayrılarak play off yolunda önemli bir üç puanı daha hanesine yazdırdı. Keçiören Bağlumspor ligin 16. haftasında deplasmanda ligin iddialı takımlarından Çubukspor 1959’la oynayacak.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.