Kocasinan'ın genç masa tenisçilerinden büyük başarı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi masa tenisi sporcusu Özge Yılmaz, Genç Milli Takım Ferdi Seçme yarışmalarında Türkiye birincisi oldu. Belediyeden yapılan yazılı açıklamamaya göre, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen...

07 Haziran 2021 Pazartesi 12:54
Kocasinan'ın genç masa tenisçilerinden büyük başarı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi masa tenisi sporcusu Özge Yılmaz, Genç Milli Takım Ferdi Seçme yarışmalarında Türkiye birincisi oldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamamaya göre, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Gençler Milli Takım Seçmeleri, Ankara'da Taha Akgül Spor Salonu'nda yapıldı.

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü masa tenisi takımı sporcuları seçmelere damga vurdu.

Kocasinan sporcusu Özge Yılmaz, genç kızlarda Türkiye birincisi oldu. Altınay Hatun Bulut 13'üncü, Birsen Yerli 15'inci ve genç erkeklerde ise Mehmet Ali Karaboğa 7'nci oldu.

Turnuva sonunda Türkiye şampiyonu olan Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncularına madalya ve kupaları takdim edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başarılarla dolu bir yıl geçirdiklerini, bu gururu yaşattıkları için tüm takıma ve hocalarına teşekkür ettiğini belirtti.

Masa tenisi takımının gerek ferdi gerekse takım olarak müsabakalarda gösterdiği başarılar sayesinde Kayseri'nin adını Türkiye ve dünyaya duyurduğunu aktaran Çolakbayrakdar, "Sporcularımız şehrimizi ve hatta ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. Gerek Kocasinan Belediyesi olarak gerek ise şahsım olarak her zaman sporcularımızın yanındayız." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.