Ankara 12
az bulutlu
BİST
10.277
ALTIN
2.390,60
DOLAR
32,34
STERLİN
40,65
EURO
34,88

Konyaspor, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, 30 Aralık Perşembe günü iç sahada Bereket Sigorta Ümraniyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.Teknik direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörlerin...

28 Aralık 2021 Salı 17:47
Konyaspor, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, 30 Aralık Perşembe günü iç sahada Bereket Sigorta Ümraniyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörlerin yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan aktivasyon çalışması ile başladı.

Dün 1-0 kazanılan Beşiktaş maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular, yenilenme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise antrenmanı sahada pas çalışması ve çabukluk hareketleriyle sürdürdü.

Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.