Milletvekili Keven'den Sorgun Belediyespor'a ziyaret

YOZGAT (AA) - CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Sorgun Belediyespor'u ziyaret etti.Sorgun Spor Salonu'nda yapılan antrenmanı izleyen Keven, kulüp başkanı Ergin Gül'den takım hakkında bilgi aldı.Teknik...

30 Ağustos 2021 Pazartesi 20:06
Milletvekili Keven'den Sorgun Belediyespor'a ziyaret

YOZGAT (AA) - CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Sorgun Belediyespor'u ziyaret etti.

Sorgun Spor Salonu'nda yapılan antrenmanı izleyen Keven, kulüp başkanı Ergin Gül'den takım hakkında bilgi aldı.

Teknik kadro ve oyuncularla tanışan ve sohbet eden Keven, kendisinin de eski bir sporcu ve hakem olduğunu, Sorgun Belediyespor'un Türkiye'nin en üst liginde yer almasından gurur duyduğunu söyledi.

Sorgun Belediyespor'un AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Yozgat'ı en iyi şekilde temsil ettiğini aktaran Keven, "Zamanında futbol, basketbol, voleybol oynamış biri olarak, bundan böyle zamanım uygun olursa Sorgun Belediyespor'un maçlarını izlemeye çalışacağım. Bu yıl ligde üçüncü yılınız. Sanıyorum geçmiş senelere oranla daha da büyük tecrübe kazandınız. Bu yıl geçen yıllara oranla daha başarılı olacağınıza inanıyorum. Ben şimdiden hepinize başarılar diliyorum, sizleri Avrupa arenasında izlemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.