Milli atletten Başkan Yalçın'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası’nda Türkiye'yi temsil edecek olan Dilan Çukurçam'ı ağırladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 14 Mayıs’ta Romanya'nın Campulunc...

11 Mayıs 2022 Çarşamba 10:58
Milli atletten Başkan Yalçın'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası’nda Türkiye'yi temsil edecek olan Dilan Çukurçam'ı ağırladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 14 Mayıs’ta Romanya'nın Campulunc Moldovonesc kentinde düzenlenecek Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası’nda milli forma giyecek olan Talasgücü Belediyesporlu atlet Dilan Çukurçam, Başkan Yalçın'ı ziyaret etti.

Yalçın, ziyarette, kros ayakkabı hediye ettiği Çukurçam'a güvendiklerini belirtti.

Spora ve sporcuya önemli yatırımlar yaptıklarını aktaran Yalçın, şunları kaydetti:

"Bu kızımız yıllardır bizim bünyemizde spor yapıyor. Kızımız, Romanya’da düzenlenecek olan Balkan Şampiyonası’nda hem ülkemizi, hem okulumuzu hem de Talasgücü Belediyespor'u temsil edecek. Kendisine bir kros ayakkabısı hediye ediyoruz. İnşallah bu ayakkabı ile altın madalyaya koşacak. Buna yürekten inanıyor ve başarılar diliyorum."

Çukurçam da şampiyonaya iyi hazırlandıklarını anlatarak, desteklerinden dolayı Başkan Yalçın’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.