Milli judocular, Ümitler Avrupa Kupası'na hazırlanıyor

ANKARA (AA) - Hırvatistan'da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda mücadele edecek milli sporcular, çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Judo Federasyonunun açıklamasına göre, başkent Zagreb'de 12-13 Mart'ta gerçekleştirilecek...

22 Şubat 2022 Salı 17:54
Milli judocular, Ümitler Avrupa Kupası'na hazırlanıyor

ANKARA (AA) - Hırvatistan'da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda mücadele edecek milli sporcular, çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye Judo Federasyonunun açıklamasına göre, başkent Zagreb'de 12-13 Mart'ta gerçekleştirilecek şampiyona öncesi kadın milli takımı Burdur, erkek milli takım ise Samsun'da kamp yapıyor. Milli judocular, günde çift antrenmanla şampiyonaya hazırlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, ümitler kategorisinde bu yılın ilk müsabakasına katılacak milli judocuların iyi dereceler elde edeceklerine ve aynı zamanda tecrübelerini artıracaklarına inandığını ifade etti.

10 Mart'a kadar sürecek hazırlık kampının ardından organizasyonda tatamiye çıkacak kadro belirlenecek ve milli takım kafilesi Hırvatistan'a gidecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.