Milli tenisçiler Süleyman Deniz ve Ada Pinara Karabacak, İran'da şampiyon oldu

ANKARA (AA) - Milli tenisçiler Süleyman Deniz Gürsoy ve Ada Pinara Karabacak, İran'da düzenlenen turnuvada şampiyon oldular. Türkiye Tenis Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, genç milli tenisçi Süleyman Deniz, J4 Kish Island Turnuvası'nda...

05 Şubat 2022 Cumartesi 14:54
Milli tenisçiler Süleyman Deniz ve Ada Pinara Karabacak, İran'da şampiyon oldu

ANKARA (AA) - Milli tenisçiler Süleyman Deniz Gürsoy ve Ada Pinara Karabacak, İran'da düzenlenen turnuvada şampiyon oldular.

Türkiye Tenis Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, genç milli tenisçi Süleyman Deniz, J4 Kish Island Turnuvası'nda set vermeden geldiği final maçında İranlı rakibi Amiral Ghavam'ı da set vermeden 7-6 ve 6-1'lik setlerle yenerek kariyerindeki ilk tekler şampiyonluğuna ulaştı.

Turnuvada genç milli tenisçi Ada Pinara Karabacak ise İranlı rakibi Romina Zeynali Sourmanabadi'yi 6-0, 6-1 yenerek tek kızlarda şampiyonluk elde etti.

Çift kızlar kategorisinde de Nisa Bulut ve Ada Pinara Karabacak, final karşılaşmasında Eda Numanoğlu ve İranlı partneri Dorsa Cheraghi çiftini 6-1, 6-2 yenerek birincilik kupasını kaldırdı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.