Roberto Gagliardini Topu Boş Kaleye Atamadı!

Inter'in Sassuolo ile sahasında 3-3 berabere kaldığı maçta, eşine az rastlanan bir pozisyon yaşandı. Inter'in İtalyan oyuncusu Roberto Gagliardini, müsait bir pozisyonda zor olanı yaptı ve topu boş kaleye göndermek yerine üst direğe nişanladı.

25 Haziran 2020 Perşembe 10:16
Roberto Gagliardini Topu Boş Kaleye Atamadı!

İtalya Serie A'nın 27. haftasında Inter, sahasında Sassuolo'yu konuk etti ve mücadele 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Şampiyonluk yarışında büyük yara alan Inter büyük üzüntü yaşarken, maça damga vuran ise Inter'in başarılı oyuncusu Roberto Gagliardini oldu.

ZOR OLANI YAPTI, TOPU ÜST DİREĞE NİŞANLADI

Mücadelenin 63. dakikasında gelişen Inter atağında ceza sahası içerisinde Lautaro Martinez topu Lukaku'ya çıkardı. Belçikalı forvetin vuruşunu, Sassuolo kalecisi Andrea Consigli kurtardı ve top Gagliardini'nin önüne düştü. Boş kaleyle karşı karşıya kalan Gagliardini zor olanı yaptı ve top üst direğe çarparak oyun alanına döndü.

SASSUOLO GERİ DÖNEREK PUANI KAPTI

Bu pozisyonun ardından başta Lukaku olmak üzere tüm Inter oyuncuları büyük şaşkınlık yaşadı. Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Sassuolo, Milano deplasmanından 1 puanla ayrılmayı başardı.

Roberto Gagliardini'nin kaçırdığı inanılmaz pozisyon, sosyal medyada gündem oldu

Gagliardini'nin kaçırdığı bu pozisyon, sosyal medyada da gündem oldu ve Twitter'da binlerce mesaj paylaşıldı.

Son Güncelleme: 25.06.2020 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.