Satranç Federasyonundan çevrimiçi kamp

ANKARA (AA) - Türkiye Satranç Federasyonu (TSF), Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı'nı 7-14 Nisan tarihleri arasında çevrimiçi düzenledi. Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Milli Takımlar Menajeri Yakup...

16 Nisan 2022 Cumartesi 12:22
Satranç Federasyonundan çevrimiçi kamp

ANKARA (AA) - Türkiye Satranç Federasyonu (TSF), Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı'nı 7-14 Nisan tarihleri arasında çevrimiçi düzenledi.

Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Milli Takımlar Menajeri Yakup Erturan ve Milli Takım Altyapı Sorumlusu Yasin Emrah Yağız koordinatörlüğünde düzenlenen çevrimiçi kampta, 274 "usta adayı" yer aldı. Kampta sporcular, 34 uzman antrenörden eğitimler alırken velilere de Psikolog Büşra Arığ tarafından "Sporcu Ebeveyni Olmak" semineri verildi.

Çevrimiçi kampta sporcular güne fiziksel hareketlerle başladı. Gün boyunca satranç eğitimi alan "usta adayları" BüyükustaDragan Solak ile maç analizlerinde bir araya geldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TSF Başkanı Gülkız Tulay, Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı’nın haziran ayında yüz yüze düzenleneceğini kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.