Satrançta, Türkiye küçükler ve yıldızlar şampiyonaları için kayıtlar başladı

ANKARA (AA) - Türkiye Satranç Federasyonu, 2021 Türkiye küçükler ve yıldızlar şampiyonaları için kayıtların başladığını duyurdu.Federasyondan yapılan açıklamada, "2021 Türkiye küçükler ve yıldızlar şampiyonası kayıtları...

14 Ağustos 2021 Cumartesi 23:18
Satrançta, Türkiye küçükler ve yıldızlar şampiyonaları için kayıtlar başladı

ANKARA (AA) - Türkiye Satranç Federasyonu, 2021 Türkiye küçükler ve yıldızlar şampiyonaları için kayıtların başladığını duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklamada, "2021 Türkiye küçükler ve yıldızlar şampiyonası kayıtları 20 Ağustos Cuma günü saat 17.00'de sona erecektir. Şampiyonalara, il yarışmalarını tamamlayan sporcular, geçtiğimiz sene milli takım havuzunda yer alan sporcular, ulusal ve FIDE unvanlı sporcular kayıt yaptırabileceklerdir. İl müdürlüklerinden onaylı kafile listelerinde yer almayan sporcular final yarışmalarına katılamayacaklardır." ifadeleri kullanıldı.

Organizasyonların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) şartlarına göre düzenleneceği, sporcuların, velilerin ve antrenörlerin kayıt esnasında geçerli bir HES kodu beyan etmek zorunda olduğu belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.