Sivasspor ve Kayserispor'dan Pençe Kartal-2 Harekat bölgesindeki şehit vatandaşlar için başsağlığı mesajı

SİVAS (AA) - Sivasspor ve Kayserispor kulüpleri, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde şehit olan 13 sivil vatandaş için başsağlığı diledi.Sivasspor'un sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, "Hain terör örgütü tarafından şehit...

14 Şubat 2021 Pazar 13:30
Sivasspor ve Kayserispor'dan Pençe Kartal-2 Harekat bölgesindeki şehit vatandaşlar için başsağlığı mesajı

SİVAS (AA) - Sivasspor ve Kayserispor kulüpleri, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde şehit olan 13 sivil vatandaş için başsağlığı diledi.

Sivasspor'un sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, "Hain terör örgütü tarafından şehit düşürülen 13 sivil vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz." denildi.

Kayserispor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise "Pençe Kartal-2 Harekat bölgesi Gara'da hain terör örgütü tarafından şehit edilen sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.