Sivasspor'un en farklı yenilgisi

- Süper Lig'de Gençlerbirliği'ne 4-0 mağlup olan Demir Grup Sivasspor, bu sezonki en farklı yenilgisini aldı

03 Aralık 2017 Pazar 18:02
Sivasspor'un en farklı yenilgisi


SİVAS (AA) - Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne 4-0 mağlup olan Demir Grup Sivasspor, bu sezonki en farklı yenilgisini yaşadı.

Demir Grup Sivasspor, 2017-2018 sezonunda 14 haftalık bölümde 7. kez mağlup oldu.

Sezona deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'a 1-0 yenilerek başlayan kırmızı-beyazlı ekip, 3. haftada deplasmanda Galatasaray'a 3-0, 4. haftada evinde Kayserispor'a 2-0 kaybetti.

Ligin 6. haftasında sahasında Göztepe'ye 3-2 yenilen Demir Grup Sivasspor, 12. haftada da Fenerbahçe'ye deplasmanda 4-1 mağlup oldu. 13. haftada Trabzonspor ile yaptığı karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılan kırmızı-beyazlı ekip, Gençlerbirliği karşısında bu sezonki en farklı yenilgisini aldı.

Kırmızı-beyazlı ekip, ligde son üç hafta mağlubiyetten kurtulamadı.

Ligde 14 haftalık periyotta 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan toplayan Demir Grup Sivasspor, bu süreçte kalesinde 25 gol gördü, rakip fileleri 19 kez havalandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.