TAF ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi arasında iş birliği protokolü imzalandı

ANKARA (AA) - Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi arasında eğitim ve iş birliği protokolü imzalandı. Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Fatih Çintimar başkanlığındaki TAF heyeti, Ankara'da Jandarma...

02 Aralık 2020 Çarşamba 17:04
TAF ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi arasında iş birliği protokolü imzalandı

ANKARA (AA) - Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi arasında eğitim ve iş birliği protokolü imzalandı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Fatih Çintimar başkanlığındaki TAF heyeti, Ankara'da Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'ni ziyaret edip, akademi başkanı Tümgeneral Murat Bulut ile görüştü.

Görüşmenin ardından Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi ile TAF arasında eğitim ve iş birliğini kapsayan protokole imza atıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TAF Başkanı Fatih Çintimar, 70 yılı aşkın bir süredir atletizme ve milli takımlara katkı yapan Ankara Jandarmagücü Kulübünün önemine değinerek, Tümgeneral Bulut'a atletizmdeki son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tümgeneral Murat Bulut ise spor çalışmalarının kendileri için vazgeçilmez olduğuna dikkati çekip, böylesi güç birliklerinin büyük önem taşıdığını belirtti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.