Talas'ta karate kursiyerleri terfi heyecanı yaşadı

KAYSERİ (AA) - Talasgücü Belediyespor bünyesinde verilen karate kursunda eğitimlerini tamamlayan sporcular için kuşak terfi töreni düzenlendi.Talas Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi'nde...

21 Haziran 2021 Pazartesi 14:14
Talas'ta karate kursiyerleri terfi heyecanı yaşadı

KAYSERİ (AA) - Talasgücü Belediyespor bünyesinde verilen karate kursunda eğitimlerini tamamlayan sporcular için kuşak terfi töreni düzenlendi.

Talas Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi'nde gerçekleşen programla 7-16 yaş aralığındaki sporcular kuşak terfilerini aldı.

Pandemi tedbirlerinin uygulandığı sınavda başarılı olan sporculara sertifikaları verildi. 22 sporcunun terfi ettiği törene federasyon ve belediye yetkilileri ile aileler katıldı.

Sporcular, bir üst kuşağa çıktıkları için sevindi, aileler de kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Talas Belediyesine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
KARATETerfiTalas Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.