TFF Kadınlar 3. Ligi, 19 Mart Cumartesi günü başlayacak

İSTANBUL (AA) - TFF Kadınlar 3. Ligi 85 takımın katılımı ile 19 Mart Cumartesi günü başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, bölgesel olarak gerçekleştirilecek ligin 16 grupta çift devre müsabaka sistemine göre oynanacak....

09 Mart 2022 Çarşamba 14:16
TFF Kadınlar 3. Ligi, 19 Mart Cumartesi günü başlayacak

İSTANBUL (AA) - TFF Kadınlar 3. Ligi 85 takımın katılımı ile 19 Mart Cumartesi günü başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, bölgesel olarak gerçekleştirilecek ligin 16 grupta çift devre müsabaka sistemine göre oynanacak. Normal sezonda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar arasında yapılacak play-off mücadeleleriyle 8 takımın Kadınlar 2. Ligi'ne yükseleceği bildirildi.

Normal sezon sonunda gruplarını ilk sırada tamamlayan takımların play-off müsabakalarında kura çekimine 1. torbadan katılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Normal sezonu 2. sırada tamamlayan takımlar 2. torbadan katılacak. 8 tarafsız merkezde oynanacak yarı final ve final müsabakaları ile üst ligde yer alma hakkını elde edecek 8 takım belirlenecek. Eşlemelere dair kura çekimi 16 Mart 2022 tarihinde saat 11.00'de normal sezon müsabakaları başlamadan önce online olarak gerçekleştirilecek."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.