Türk Telekom, eski başantrenörü Erdem Can'ın çalıştırdığı Anadolu Efes'i konuk edecek

23 Aralık 2023 Cumartesi 10:50
Türk Telekom, eski başantrenörü Erdem Can'ın çalıştırdığı Anadolu Efes'i konuk edecek

ANKARA (AA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında Türk Telekom, yarın lider Anadolu Efes'i konuk edecek.

Ankara Spor Salonu'nda oynanacak ve saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı Emin Moğulkoç, Batuhan Söylemezoğlu ve Çağlar Özkan hakem üçlüsü yönetecek.

Geçen sezon Erdem Can yönetiminde tarihi bir sezon geçiren Türk Telekom, eski başantrenörüne ilk kez rakip olacak.

Erdem Can yönetiminde geçen sezonu ligde lider bitiren, play-off'ta yarı final oynayan ve Avrupa Kupası'nda finalde mücadele eden Türk Telekom, bu sezon istediği performansı ortaya koyamıyor.

Sezona Nenad Canak'la başlayan, başarısız sonuçlardan sonra Sırp başantrenörle yollarını ayıran ve takımın başına Selçuk Ernak'ı getiren Türk Telekom'un ligde 6'şar galibiyet ve yenilgisi bulunuyor.

Erdem Can yönetimindeki Anadolu Efes ise ligde 10 galibiyet, 2 yenilgiyle zirvede yer alıyor.

Karşılaşma, hafta içi Avrupa kupalarından galibiyet alamayan ve ligde son hafta maçlarını kaybeden iki takımın mücadelesine sahne olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.