Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar'dan bayram kutlaması

ANKARA (AA) - Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başar, mesajında, başta spor ve dağcılık camiasının olmak üzere tüm İslam aleminin her gününü bayram sevinciyle yaşamasının...

01 Mayıs 2022 Pazar 21:49
Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar'dan bayram kutlaması

ANKARA (AA) - Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başar, mesajında, başta spor ve dağcılık camiasının olmak üzere tüm İslam aleminin her gününü bayram sevinciyle yaşamasının en büyük duası olduğunu belirtti.

Ramazan Bayramı'nın herkese huzur getirmesini temenni eden Başar, şunları kaydetti:

"Ramazan Bayramı birlik ve beraberliğin, esenliğin ve teslimiyetin bayramıdır. Bu mübarek bayramda değerlerimize sımsıkı sarılmalı, yetimlere, kimsesizlere el uzatmalı, çaresizlere çare olmalıyız. Neşeden yoksun mahzun yüreklere ve muhtaçların hanelerine sevinç vesilesi olmalıyız. Kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz herkesin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, sağlık, esenlik ve mutluluklar dileyerek tüm spor camiasının bayramını en kalbi duygularımla kutlarım."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.