Türkiye Halter Federasyonu başkanlığına seçilen Talat Ünlü, görevi devraldı

ANKARA (AA) - Türkiye Halter Federasyonunun 5. Olağan ve Mali Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Talat Ünlü, eski başkan Tamer Taşpınar'dan görevi devraldı.Devir teslim töreni, federasyonun Çankaya'da Yelken Plaza'da bulunan...

03 Kasım 2021 Çarşamba 10:10
Türkiye Halter Federasyonu başkanlığına seçilen Talat Ünlü, görevi devraldı

ANKARA (AA) - Türkiye Halter Federasyonunun 5. Olağan ve Mali Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Talat Ünlü, eski başkan Tamer Taşpınar'dan görevi devraldı.

Devir teslim töreni, federasyonun Çankaya'da Yelken Plaza'da bulunan merkezinde gerçekleştirildi.

Törene federasyon başkanvekili Ömer Öztürk, asbaşkan Taner Sağır ile asbaşkan Necati Kılıç da katıldı.

Federasyonun yeni başkanı Talat Ünlü, eski başkan Tamer Taşpınar ile yönetimine emekleri ve gayretli çalışmaları için teşekkür etti.

Yeni dönemde haltere katkı sağlamak için çok çalışacaklarını belirten Talat Ünlü, "Amacımız Türk halterini layıkıyla en iyi seviyeye getirmek. Bizden önceki başkanlarımıza ve bizlere destek olan delegelerimize sonsuz teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Tamer Taşpınar da başkan Talat Ünlü'ye başarılar dileyerek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.