Üniversitelerarası Kadınlar Voleybol 1. Lig karşılaşmaları Ankara'da oynanacak

ANKARA (AA) - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Kadınlar Voleybol 1. Lig müsabakaları, bu yıl Çankaya Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.Çankaya Üniversitesinden yapılan...

01 Nisan 2022 Cuma 14:45
Üniversitelerarası Kadınlar Voleybol 1. Lig karşılaşmaları Ankara'da oynanacak

ANKARA (AA) - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Kadınlar Voleybol 1. Lig müsabakaları, bu yıl Çankaya Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Çankaya Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, 4-8 Nisan tarihlerinde düzenlenecek organizasyona Çankaya Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi takımları katılacak.

Çankaya Üniversitesi Spor Merkezi'nde gerçekleştirilecek organizasyonda her gün 3 maç oynanacak. Tek devreli lig usulü yapılacak karşılaşmaların ardından 8 Nisan'da kupa töreni düzenlenecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.