Yılın son derbisi Beşiktaş'ın

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren derbi maçta Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

02 Aralık 2018 Pazar 22:06
Yılın son derbisi Beşiktaş'ın

Vodafone Park'ta hakem Cüneyt Çakır yönettiği mücadelede Beşiktaş'a 3 puanı getiren golü 18. dakikada penaltı atışından Adem Ljajic kaydetti.

Mücadelenini 18. dakikasında Beşiktaş penaltı atışı kazandı. Cüneyt Çakır VAR Sonrası Beşiktaş lehine penaltı verdi. Atışı kullanan Ljajic topu ağlarla buluşturarak Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. İkinci yarının 67. dakikasında karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, Galatasaray lehine penaltı noktasını gösterdi. Çakır penaltı kararını VAR ile değiştirerek Beşiktaş lehine serbest vuruş kararı verdi.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını Galatasaray ile eşitledi ve averajla 4. sıraya yükseldi.Lig'de gelecek hafta Beşiktaş deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Galatasaray ise sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.