Apple, iPhone 8'deki sorunu kabul etti!

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın normal ve FaceTime aramalarında yaşanan ses sorunu Apple tarafından doğrulandı. Sorun üzerinde düzeltmeler için çalışıyor.

28 Eylül 2017 Perşembe 11:19
Apple, iPhone 8'deki sorunu kabul etti!

Apple, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’larda hem normal aramalar hem de FaceTime aramaları sırasında aralıklı çatırtı sesleri ve statik gürültülerin yer aldığını belirten şikayetleri doğruladı. Şirket, The Verge’e yaptığı açıklamayla bu hataları yakında gelecek iOS 11 güncellemesiyle gidereceğini doğruladı.

Bir Apple  sözcüsü konuyla ilgili "Az sayıda müşteriyi etkileyen durumun farkındayız. Ekibimiz yaklaşmakta olan bir yazılım sürümünde yer alacak düzeltme üzerinde çalışıyor" dedi.

Apple'ın destek forumu, Reddit ve diğer forumlarda onlarca kişi olay hakkında şikayette bulunurken telefonda yaşana sorunn The Verge editörüne kadar gitti. 

Sorun bazı telefonlarda ve dünyanın farklı yerlerinde kendini gösteriyor. Ancak her arama sırasında olmuyor ve kulaklığı hoparlör olarak kullanırken görünmüyor.

Kaynak: Milliyet.com

Son Güncelleme: 28.09.2017 11:21
Anahtar Kelimeler:
AppleIphone8
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.