6. Ebiç Buğday ve Su Festivali için geri sayım başladı

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Kayseri Ebiç ve Su Festivali için geri sayım başladı. Ebiç Platformu tertip komitesinin organize ettiği festival 6 Ağustos tarihinde Kayseri’nin merkez Kocasinan ilçesi Ebiç Mahallesi’nde gerçekleştirilecek. Festivalde Mustafa Yıldızdoğan’ın yanı sıra ünlü TRT sanatçıları sahne alacak.

29 Temmuz 2017 Cumartesi 11:58
6. Ebiç Buğday ve Su Festivali için geri sayım başladı

Kayseri’nin merkez Kocasinan ilçesi Ebiç Mahallesi’nde 6. Ebiç Su ve Buğday Festivali düzenlenecek. Ebiç Platformu Başkanı Sinan Burhan, yaptığı yazılı açıklamada, festivalin 6 Ağustos saat 13:00’de başlayacağını ifade etti. Burhan, festival tertip komitesi tarafından belirlenen etkinlikler kapsamında TRT sanatçıları Emine Karakuş, Semra Algül Oflas ve Mustafa Kemal Şimşek ile sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın sahne alacağını kaydetti. Çeşitli etkinliklerin düzenleneceği festivalde katılımcılara pilav ikramı yapılacak.

Kayseri protokolünün de katılacağı festivale yoğun katılım bekleniyor.

Ebiç Tertip Komitesi:
Başkan Sinan Burhan
Üyeler:
Mehmet Yaşman
Celal Sağlam
Alim Uçmak
Ahmet Karaarslan
Nusret Koçyiğit

Gerçekleşen Festivaller ve Tarihleri:
6. Ebiç Su Ve Buğday Festivali (6 Ağustos 2017)
2016 - 15Temmuz hain darbe girişimi nedeniyle düzenlenemedi
5. Ebiç Su Ve Buğday Festivali (19 Temmuz 2015)
4. Ebiç Su Ve Buğday Festivali (3 Ağustos 2014)
 

Son Güncelleme: 29.07.2017 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.