Genç kız öleceğini sezmiş! İşte o paylaşımı...

Pendik'te silahlı saldırıda hayatını kaybeden 17 yaşındaki lise öğrencisi Helin Palandöken'in, 18 Eylül tarihinde Twitter hesabından "Gizli bir platonik sapığım var sokağa çıkmaya korkuyorum" paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.Kaynak: Helin Palandöken 1 ay önce Twitter'dan uyarmış!

14 Ekim 2017 Cumartesi 11:02
Genç kız öleceğini sezmiş! İşte o paylaşımı...

Olay, Pendik Güzelyalı Tren İstasyonu önündeki Bağdat Caddesi’nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yanındaki pompalı tüfekle birlikte arkadaşının otomobiliyle istasyonun yanına gelen 21 yaşındaki Mustafa Yetgin, burada okuldan çıkıp evine gitmekte olan Helin Palandöken(17), C.Y(17) ve D.M(18)’nin önünü kesti.

3 KİŞİYİ YARALADI

Saldırgan, pompalı tüfek ile C.Y. ve D.M’yi bacağından, genç kızı da karından vurdu. Daha sonra istasyonun yaklaşık 500 metre yakınında bulunan İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kaçtı.

İNTİHARA KALKIŞTI

Okulun yangın merdivenine çıkan saldırgan yanındaki bıçak ile bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Okul etrafında görevli olan ‘Mobil Okul Timi’ (MOT) polisleri saldırganı olayda kullandığı pompalı tüfek ve bileklerini kestiği bıçak ile yakalayarak gözaltına aldı. Saldırgan ve yaralılar ambulanslar ile Marmara Eğitim ve Araştırma hastanesine götürüldü. Karnından yaralanan genç kız ise, olay yerinde hayatını kaybetti.

‘SAPIĞIM VAR, SOKAĞA ÇIKMAYA KORKUYORUM’

Olayda hayatını kaybeden Helin Palandöken’in sosyal medya hesabında kendisini takip eden bir kişi olduğuna dair paylaştığı mesaj ortaya çıktı. Liseli kızın paylaştığı mesajda “Gizli bir platonik sapığım var sokağa çıkmaya korkuyorum” ifadeleri yer alıyor.

Son Güncelleme: 14.10.2017 11:11
Anahtar Kelimeler:
Helin Palandöken
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.