Plakalara yeni düzenleme geliyor!

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası, Emniyet Genel Müdürlüğü ve darphane iştirakiyle plakalarda yeni döneme geçiliyor. Bununla birlikte, sahte plaka dönemi sona eriyor.

18 Aralık 2017 Pazartesi 18:00
Plakalara yeni düzenleme geliyor!

Sahte plakalara yeni bir düzenleme getiriliyor. Hırsızlık, terör ve kapkaç olaylarına sıkça karşılaşılan sahte plakalara yeni mühür sistemi getiriliyor. Hayata geçirilecek olan bu sistemle sahte plaka dönemi tarihe karışacak.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası, Emniyet Genel Müdürlüğü ve darphane iştirakiyle plakalarda yeni mühür sistemi uygulamasına geçiliyor. Yeni sistem, 1 Ocak 2018 tarhinden itibaren hayata geçirilecek. 

Yeni Mühür Sistemi

Ülke genelinde plaka basımı yapılan odalarda uygulanmaya başlayacak olan yeni mühür ve beratları Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın’ın talimatlarıyla yurt genelinde plaka basımına yetkili olan odalara gönderilmeye başlandı.

Tokat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zeki Yakar, Tokat’ta kendilerine beratın ulaşmasıyla birlikte yılbaşı beklenmeden yeni mühürle işlem yapılmaya başlandığını aktardı. Yakar, yeni sistemin sahte plaka basımlarının önlenmesi adına iyi bir çalışma olduğunu kaydetti. 

Anahtar Kelimeler:
TrafikAraçPlaka
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.