Ünlü yönetmen evinde öldürüldü

Çanakkale Yolun sonu, Garip Bir Cinayet ve bir çok filmin ünlü Yönetmeni Kemal Uzun, Şile'de evinde öldürüldü. Uzun'u öldürülen zanlı polise teslim olurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

11 Aralık 2017 Pazartesi 14:54
Ünlü yönetmen evinde öldürüldü

Şile'de yönetmen Mustafa Kemal Uzun'u sopayla başına vurarak ve bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen figüran O.A. polis tarafından yakalandı. Beylikdüzün'nde yakalanan şüphelinin sorgusuna poliste devam ediliyor.

ARALARINDA TARTIŞMA ÇIKTI İDDİASI 

Dizi ve filmin yönetmeni, ulusal ve uluslarası ödüllerin sahibi ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Şile'deki evinde ölü olarak bulunmuştu. Cinayet ile ilgili soruşturma yapan polis, kamera görüntülerini kullanarak şüphelinin figüran olarak dizilerde rol O.A. olduğunu tespit etti. Polis yaptığı operasyonla şüpheli O.A.'yı gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinden öldürdüğü yönetmene ait cep telefonu çıkarken, gösterdiği yerde yönetmenden gasp ettiği otomobilde bulundu. Şüphelilinin poliste verdiği ifadesinde olay sırasında birlikte alkol aldıklarını aralarında çıkan tartışma sonucu öfkeyle cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Şüphelinin polisteki sorgusu sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
Yönetmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.