Ankara'da Darp, Gasp, Tecavüz...

Ankara'da araba içerisinde oturan çift saldırıya uğradı. Önce darp eden zanlılar sonra arabanın içerisinde bulunan kadına tecavüz etti.

15 Şubat 2018 Perşembe 12:48
Ankara'da  Darp, Gasp, Tecavüz...

Ankara'da araba içerisinde oturan çift saldırıya uğradı. Önce darp eden zanlılar sonra arabanın içerisinde bulunan kadına tecavüz etti.

Olay 3 Şubat'ta Kırkonaklar Mahallesi Bademlik Tepesi’nde meydana geldi. Yol kenarında arabalarını parkedip oturan çiftin yanına yüzü maskeli 2 kişi yanaştı. Önce erkek arkadaşını darp eden zanlılar, daha sonra çiftin değerleri eşyalarını ve telefonlarını gasp etti. Korku dolu anlar burada son bulmadı. Darp devam ederken zanlılar, arabanın içerisindeki kadını alıp ormanlık alana götürdü. Kadına tecavüz eden zanlılar olay yerinden kaçtı.

Şikayet üzerine zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı. Sivil kıyafetlerle olay yerinde bekleyen polis ekipleri, suçluları suçüstü yakaladı. Yakalanan şahısların yağma ve tecavüzden sabıka kaydı olduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
TecavüzGaspDarp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.